Expert in Elektrisch rijden

Expert in Elektrisch rijden

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s of wilt u er één aanschaffen? Dat kan bij ons! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan optimaal informeren en van dienst zijn.


Speciaal ingerichte werkplaats

De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.


Ook voor het laden en laadpalen kunt u terecht

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een laadpaal die u 24/7 kunt gebruiken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk bij ons. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen wij deze bij u installeren.

Wilt u weten wat elektrisch rijden kost? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag.