Tesla specialist

Tesla specialist

AutoFirst Doornbos weet raad met uw Tesla!

 

Rijdt u in een Tesla? AutoFirst Doornbos is Tesla specialist! U bent bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparaties, banden en sensoren van uw Tesla.  

 

Specialisatie: Tesla

Wij hebben ons gespecialiseerd in elektrische auto’s door ons aan te sluiten bij het keurmerk van elektrisch rijden: EDGe Mobility. Dit houdt in dat wij met de ontwikkelingen in de Automotivemarkt meegaan en ons geregeld laten bijscholen. De medewerkers van AutoFirst Doornbos beschikken hierdoor over actuele kennis van uw Tesla! Onze kennis in combinatie met ervaring en een speciaal ingerichte werkplaats, biedt ons de mogelijkheid om in een korte tijd, tegen een scherp tarief uw Tesla kwalitatief te onderhouden en te repareren.

 

Onderhoud aan uw Tesla

Net zoals een benzine of een diesel auto, heeft ook een elektrische auto onderhoud nodig. Zo ook uw Tesla. Bij het onderhouden van uw Tesla controleren wij elektrische componenten. Hierbij kunt u denken aan het accupakket, de remvoering en het koelsysteem. Ook controleren wij het interieurfilter.  

Zonder bijvoorbeeld een goed werkende accu rijdt uw auto niet en ondanks uw Tesla over regeneratief remmen beschikt, is het belangrijk dat uw remmen optimaal blijven functioneren mocht u deze nodig hebben. Zoals u weet dient het koelsysteem om de componenten in uw auto tegen oververhitting te beschermen. Een belangrijk onderdeel dat ervoor zorgt dat u geen hoge reparatiekosten krijgt, maar ook dat er geen brand ontstaat. Daarom nemen wij deze onderdelen en andere elektrische componenten mee in de controle van uw auto! Wilt u meer weten over Tesla onderhoud of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Velgen en banden voor uw Tesla

De banden vormen het enige contact met de weg en slijten daarom net zo hard bij uw Tesla, als bij een auto met een brandstofmotor. Daarom zijn goede banden op uw Tesla onmisbaar. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers is het belangrijk dat u voldoende grip heeft en een goede wegligging.

Bent u op zoek naar Tesla banden of zijn de banden wellicht aan vervanging toe? Bij AutoFirst Doornbos hebben wij een breed assortiment velgen en banden voor bijvoorbeeld uw Model 3, Model S en Model X. Zomerbanden, winterbanden of all seasonbanden, wij leveren en monteren ze graag voor u. De banden zijn voorzien van silent technologie, dit houdt in dat er aan de binnenkant van de band een schuimlaag zit waardoor het geluid wordt gedempt. U ervaart dus stilte als u in uw Tesla rijdt.

Bent u op zoek naar velgen of banden voor uw Tesla? Neem dan contact op met ons of plan online uw afspraak. Wij staan graag voor u en uw Tesla klaar!